csütörtök, október 18, 2012

Zsákmány: Avon 2012/14

Most villámsebességgel érkezett meg az Avon rendelésem, meg is mutogatom:


Vörös áfonya és fahéj szett, tusfürdőt, testápolót és testpermetet tartalmaz. Igazi őszi/téli illatuk van; és most dupla akkora tusfürdő jár, nehogy idejekorán elfogyjon :) Nagyon szeretem az Avontól ezt a fajta tusfürdőt, és a testápolója is bevált.


Ideal Luminous arcpirosító Peach színben, már ki is próbáltam, igazán üde pírt varázsol, könnyű eldolgozni és teljesen észrevehetetlen az arcon. Gyöngyházfényű körömerősítő lakk, és egy körömdíszítő ecset, a gombos vége pöttyök készítéséhez, az ecset meg csíkokhoz, vagy amit csak ki tudtok hozni belőle. A fekete tokos rúzs az Extratartós ajakrúzs Lasting Pink árnyalata, tényleg nagyon tartós, még egy kis evés-ivást is kibír, és kb. 6 órán keresztül a számon maradt. Az arany színű tokban a Glazewear ajakrúzs Sunset nevű árnyalata rejtőzködik. Ez utóbbi szájfényes csillogású darab.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Látom, te is AVON fan vagy. :-) Ajánlom figyelmedbe aprod.hu-s oldalamat, ahol vadi új AVON cuccok és szettek vannak, rengeteg közülük a 16-os kampány újdonsága lesz csak. Ezekből akciósan 1-1 darab, illetve szett érhető el. Jelenlegi 34 hirdetésemből 28 AVON-os hirdetés, a lista folyamatosan bővül. Itt megtalálod: http://aprod.hu/user/
    Jó nézelődést kívánok:
    Ivett

    VálaszTörlés


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!