vasárnap, február 23, 2014

Teszt: Avon Colortrend - Turquoise Shimmer vs. Avon Nailwear Pro - Sequined Turquoise

Gondolom kitaláltátok, hogy tökéletes dupeokat hoztam bemutatni nektek. Ami a külön WTF élményt jelentette, hogy ezek a lakkok bizony ugyanattól a márkától vannak.


Az egyik üvegcse 8 ml-t tartalmaz, a másik 12-t, az egyik a fiataloknak szóló ColorTrend vonalban került kiadásra, míg a másik a Nailwear Pro vonalat erősíti. Mindkettő limitált kereteken belül volt megszerezhető, a ColorTrendes még jelenleg is kapható az Avon oldalán. A kisebbik üveg teljes áron 810 Ft, a nagyobbik pedig 1380 Ft.  Nem sok különbség van az árban, de mililiterre leosztva a ColorTrend darab éri meg jobban.



A mutatóujjamon és a gyűrűsujjamon a ColorTrend -  Turquoise Shimmer színe van, míg a középsőn és a kicsin a Nailwear Pro - Sequined Turquoise. Ti láttok bármilyen különbséget? Én ugyan nem.


Mindkét lakk három rétegben fed, szépen terül, gyorsan szárad. Nem lesz teljesen egyenletes a felülete, és igazán szép fénye sincs, a glitterek sziporkázása azonban magával ragadó. Sötétebb zöld alapban világosabb zöld glitterek hemzsegnek, és kápráztatnak el bennünket. Profi gép híján nem tudom megmutatni közelebbről a lakkokat, a telefonom néha már ennyiért is lázadozik.


Véleményem szerint ez a két lakk egyszerűen ugyanaz, csak másik üvegbe öntötték őket.

Hogy tetszik?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!