szombat, április 12, 2014

Teszt: Avon Colortrend - Amethyst Flash vs. Avon Nailwear Pro - Violetta Sparkle

Most egy régebbi Teszt bejegyzésemnek hozhatnám szóról szóra a tartalmát egy másik lakk párosról. Azt hiszem, nagyjából meg is fogom tenni, mindent elmondtam már akkor, amit tudtam. Két kiegészítéssel éltem a lakk állagáról és a körmök elszínezéséről, mindkettő ugyanígy van a zöld páros esetében is.

Gondolom kitaláltátok, hogy tökéletes dupeokat hoztam bemutatni nektek. Ami a külön WTF élményt jelentette, hogy ezek a lakkok bizony ugyanattól a márkától vannak.


Az egyik üvegcse 8 ml-t tartalmaz, a másik 12-t, az egyik a fiataloknak szóló ColorTrend vonalban került kiadásra, míg a másik a Nailwear Pro vonalat erősíti. Mindkettő limitált kereteken belül volt megszerezhető, a ColorTrendes még jelenleg is kapható az Avon oldalán. A kisebbik üveg teljes áron 810 Ft, a nagyobbik pedig 1380 Ft.  Nem sok különbség van az árban, de milliliterre leosztva a ColorTrend darab éri meg jobban.


A mutatóujjamon és a gyűrűsujjamon a ColorTrend -  Amethyst Flash színe van, míg a középsőn és a kicsin a Nailwear Pro - Violetta Sparkle. Ti láttok bármilyen különbséget? Én ugyan nem.


Mindkét lakk három rétegben fed, szépen terül, gyorsan szárad. Érdemes belőle vékony rétegeket használni, mivel az állaguk eléggé folyékony, és egy vastagabb réteg egyszerűen oldalra lefolyik a körmökről. Nem lesz teljesen egyenletes a felülete, és igazán szép fénye sincs, a glitterek sziporkázása azonban magával ragadó. Sötétebb lila alapban világosabb lila glitterek hemzsegnek, és kápráztatnak el bennünket. Azonban a sötétlila alap visszaköszön lemosás után a körmeinken, bármilyen alaplakkot is használtam hozzá eddig. Profi gép híján nem tudom megmutatni közelebbről a lakkokat, a telefonom néha már ennyiért is lázadozik.



Véleményem szerint ez a két lakk egyszerűen ugyanaz, csak másik üvegbe öntötték őket.

Hogy tetszik?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!