csütörtök, június 26, 2014

Kedvencek 2014 június

A hónap nálam a színekről szólt, főleg szemen. Előkerültek a különböző színes palettáim és szemhéjtusaim, illetve a legkedvencebb nyári rúzsom, ami kellően visszafogott, de élénk.



A csoportképen már jól látszik a színek tobzódása, de hoztam közelebbieket is. Az első kép lett színhű, a többit nagyon kifakította a napfény.




Lila: Avon Négyes Szemhéjpúder Paletta - Purple Haze és Essence Gel Eyeliner - 03 Berlin Rocks. Együtt és külön-külön is tökéletesen működnek, a tusvonal alá egy natúr barnás sminket szoktam feldobni, ha csak egy picike extrára vágyom. Az Avon paletta egy kicsit porol, saját márkás szemhéjalapján egész nap meg sem moccan, és a színek is élénkebbek. A két halvány lilát használom a legtöbbet, és a sötétlilával szoktam satírozni. A zöld szemhéjporral különleges hatást lehet elérni, ha megkoronázom vele a sminket a szempillák tövénél.



Kék: Avon Négyes Szemhéjpúder Paletta - Denim Blues és Avon SuperShock Szemhéjtus - Shimmering Sapphire. A palettáról ugyanazt tudom elmondani, mint a másikról, azzal a különbséggel, hogy ebben a negyedik szín is kék. A szemhéjtus elég kemény állagú, építeni kell a teljes fedéshez, de egész nap meg sem moccan, és a színe sötétkék.



És a zöld: Rimmel London Glam'Eyes Trio Eye Shadow - 750 Tempting és Essence Gel Eyeliner - 04 I Love NYC. Nagyon szép színei vannak ennek a Rimmel palettának, a fűzöld a kedvencem, és a sötéttel gyönyörűen lehet hangsúlyozni.


Avon Hidratáló Ajakrúzs - Tangerine és Lovely fekete szemhéjtus, aminek semmi egyéb paraméterét nem tudom, már minden felirat teljesen lekopott róla. A kedvenc fekete tusom, látszik is rajta, és már alig van benne. Könnyű vele szép vonalat húzni, de azért gyakorolni kellett hozzá.

Nektek mik voltak a hónap kedvencei?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!