kedd, június 17, 2014

Maybelline Colorama Vintage Leather - 210 Red Relic

Ma egy nagyon különleges lakkot hoztam bemutatásra, nem is igazán tudom hova tenni ezt a finisht. Ez pedig a Maybelline Colorama Vintage Leather kiadású lakkjai közül a Red Relic narancsos-piros szépség.



A sima hengeres üveg 7 ml lakkot tartalmaz, a kupakon található a trendkiadást jelző matrica. A kupak jól kézre áll, viszont sajnos tároláskor az azonos szélességű kupak miatt nem lehet látni a lakk színét.

Könnyen lehetett lakkozni a hagyományoshoz hasonló ecsettel, fedése pedig már egy rétegben is hozza azt, amit háromban. Nem mondanám, hogy teljes fedést lehet vele elérni, a körömvégek nálam átsejlenek, de kevésbé zavaró, pedig elég háklis vagyok a jelenségre. Nálam ez sokszor probléma, nagyon fehérek a körömvégeim, és sok lakk nem ugorja meg a teljes fedést.


A lakk színe narancsos-piros, az egyik kedvenc árnyalatom. Nem igazán elegáns, inkább bohókásnak és vidámnak definiálnám, nyárra tökéletes. A finise némileg a jellyre emlékeztet, ám maga a lakk a tőlük megszokottnál erősebb fedéssel bír, és a benne található ezüstös pelyhek is szinte eltűnnek benne. Matt jellegűre szárad, amiben napfény hatására elő-előtűnnek a lakk textúrájában megbújó pelyhecskék.


Nagyon gyorsan megszárad, viszont nem túl tartós, a körmök vége még  aznap kopni kezd. Fedőlakkot nem igényel, egyrészt a mattsága miatt, másrészt a pelyhek is teljesen a lakk felszínébe simulnak. Fedőlakkal szép fényessé tehető.


Idén nyárra engem megvett kilóra, egy rétegben is megmutatja a teljes szépségét, gyorsan szárad, fantasztikus a színe és van benne egy kis plusz is.

Drogériákban kapható a Maybelline állványon 699.- forintért.

Mennyire tetszik ez a nehezen megfogható finis?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!