hétfő, augusztus 25, 2014

Moyra Vivid Sand - No.717 Sunsihne, No.718 Orange Love és No.719 Power Pink

Végre-végre-végre a Moyra is adott fantázianevet a lakkjainak! Már nagyon vártuk ezt a lépést.

Így a nyár utolsó hónapjában előveszem és megmutatom a Moyra teljes neon homoklakk kollekcióját, aminek is a befejező része jön.

Az utolsó három darab egy neon sárga, narancs és rózsaszín lakk. A kollekció érdekessége, hogy található benne három rózsaszín, két zöld, két sárga, egy narancs és egy barack (ami elvileg narancs) körömlakk. A színek között csak a csillámosság mértéke változik.

A lakkok egy vastag rétegben már fednek, de én ajánlom belőlük a kettőt: egy vékony alapozó réteget és egy vastagabb fedőt. Homoklakkokhoz híven gyorsan száradnak, de hamar is kopnak.



Moyra Vivid Sand - No.717 Sunsihne: egyáltalán szemernyi csillámosság sincs ebben a színben, és sajnálatos módon három réteges. A neve viszont nagyon találó, a napsütést hozza el az ujjaink végére.


Moyra Vivid Sand - No.718 Orange Love: ebben sincs egy darab csillám sem, és akárki akármit mond is, ez nekem barack, és nem narancs. Viszont gyönyörű színe van, és felkenés után egyből befészkelte magát a szívem közepébe. Egy rétegben már szépen fed.


Moyra Vivid Sand - No.719 Power Pink: szintén teljesen csillámmentes, vibráló élénk neon pink. Imádom. Egy vékony rétegben már tökéletesen fedett, de én azért ráhúztam egy másodikat is.



Hogy tetszenek a neon homoklakkok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!