kedd, október 14, 2014

Beauty Which What TAG

A Bikira lányoknál olvastam még a nyáron ezt a TAG-et, de már akkor eldöntöttem, hogy én is ki akarom tölteni.

1. Csajos-bulis éjszakára készülődtök a barátnőiddel. Milyen rúzs+szájfény kombót raksz fel, hogy ellenállhatatlannak érezd magad?

A legkedvencebb kedvenc pirosam ez az Yves Rocher darab, és ha még vadulni akarok, az Essence Breaking Dawn kollekciójában megjelent piros szájfénnyel koronázom meg.



2. Késésben vagy reggel suliból vagy munkából és 5 percen belül el kell hagynod a lakást. Melyik 3 alapvető sminktermékedet használod egy gyors, természetes sminkhez?

Ez ugyan nagyjából 2 perc alatt megvan, de a három legfontosabb elem a reggeli sminkemben mindenképpen a szemceruza, szemöldökpor és a szempillaspirál. Az öt percbe még mindenképpen belefér a korrektor és a szemhéjalap, de ha még van fél percem, egy bőrszínt is elmaszatolok a szemhéjamon.


3. Egy egyhetes nyaralásra csomagolsz éppen. Melyik minden-az-egyben szemhéjpúder palettádat viszed magaddal?

Sok olyan natúr palettám van, amit ilyen helyzetben bedobok, most az egyik kedvencemet, a MUA - Undressed palettáját vettem elő.


4. Strandra mész egy csodás nyári napon és a kedvenc bikinid van rajtad. Milyen körömlakkot kensz fel, ami jól mutat a szereléseddel?

Mivel a fürdőrucim kék csíkos, és strandra amúgy sem szoktam kiöltözni, csak egy egyszerű nude színt választottam az NYC-től. Ha valami különlegesre gondolok, akkor pedig EZT a manikűrt csinálnám meg újra.


5. Randira készülődsz a város egyik menő éttermébe. Melyik parfümödet fújod magadra, hogy lenyűgözd a partnered?

A legkedvencebb parfümöm, amitől magabiztosnak és szuper vonzónak érzem magam, az a Celine Dion - Sensational. Egy ilyen nagy eseményre is biztosan ezt fújnám magamra.


6. Elutazol a hétvégére és csak a legszükségesebb sminkcuccaidat akarod magaddal vinni. Melyik három ecsetedet/eszközödet pakolod be?

Ez az a három eszköz, amit mindennap használok a sminkemhez, a ferde tusecsettel viszem fel a szemöldökport, a pufi ecsettel a 2-3 színt pakolgatom fel a szemhéjamra, a fülpiszkáló pálcikával pedig az elkenődött szempillaspirált törlöm le. Másra nincs is szükségem a mindennapokban.


7. Most keltél fel és a hajad egy rémálom, de nincsen időd megmosni. Milyen termékeket vetsz be a sörényed megszelídítésere?

Mivel annyira hosszú a hajam, hogy semmiféle szárazsampon nem segít rajta, amikor már vállalhatatlan, ezért ilyenkor nagyon alaposan megfésülöm, hogy minden szál a helyére kerüljön, szorosan összefogom copfba, és megtekerve feltűzöm. Így egyáltalán nem látszik, hogy zsíros a töve, a vége pedig még ilyenkor is teljesen száraz.


8. A barátnőd ki akarja egészíteni a sminkkollekcióját és tőled kér segítséget. Milyen high street és high end termékeket javasolsz neki kipróbálásra?

Nekem ugyan még nincs high end sminktermékem, de alaposan be tudnék vásárolni MAC, Bobby Brown, Estée Lauder, Guerlain, Chanel... termékekből.

Kitöltitek?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése


Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentedet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!